Bemærk venligst

Bemærk venligst, at denne danske version af investorsiden, der er oprettet og knyttet til notering på Spotlight Stock Market, ikke er opdateret efter 26. oktober 2018. For ny og aktuel information - besøg venligst vores engelsk investor side her.

 

 

STENOCARE går på børsen

STENOCARE er den første cannabis IPO i Europa, og er positioneret til at blive en førende aktør på det danske marked, og en betydelig leverandør i Europa. Legaliseringen af medicinsk cannabis har skabt et nyt, stort og attraktivt marked i alle lande, der er blevet liberaliseret. STENOCARE er ”first mover” i den danske Forsøgsordning. Selskabet har som den første udbyder sikret alle nødvendige tilladelser, og er først med godkendte produkter på det danske marked under Forsøgsordningen.

Teaser & Memorandum

Teaser Dansk

(1150 Kb)

Memorandum Engelsk

(2291 Kb)

Vigtige datoer:

  • 9. oktober 2018: Tegningsperioden slutter
  • Omkring 12. oktober 2018: Resultatet fra tegningsperioden kommunikeres via pressemeddelelse på Spotlight Stock Market’s hjemmeside – efter bestyrelsen har besluttet tildeling af aktier.
  • Omkring 12. oktober 2018: Afregningspapir sendes til de investorer, som har fået allokeret aktier fra tegningen. Hvis en investor ikke har fået allokeret aktier, så vil denne ikke modtage noget afregningspapir.
  • Omkring 19. oktober 2018: Tidsfrist for betaling af tildelte aktier. Antallet af tildelte aktier vil fremgå af afregningspapiret.
  • 26. oktober 2018: STENOCARE’s aktier noteres på Spotlight Stock Market og dermed første handelsdag. STENOCAREs aktie hedder STENO.

Investormøder

STENOCARE afholder investormøde med selskabets CEO Thomas Skovlund Schnegelsberg. Programmet indeholder en firmapræsentation af STENOCARE A/S med mulighed for spørgsmål.

1. oktober 2018, kl 17:30-19:30 / STED: Dansk Arkitektur Center, Bryghusgade 10, 1473 København K
(se video ovenfor af præsentationen)

2. oktober 2018, kl 17:45-19:30  /   STED: Scandic Klara, Slöjdgatan 7, Stockholm 

 

Investormødet i København den 1. oktober: Vinder af konkurrence er fundet


Ved lodtrækning er den glade vinder af 400 aktier fundet. Svaret på konkurrencens spørgsmålet er, at STENOCARE har fået godkendt tre produkter.

 Vinderen er Jeanni Hansen som havde følgende kommentar til den gode nyhed:
”Efter deltagelse på informativt investorarrangement om STENOCAREs Medicinske Cannabis Verden, har jeg været så heldig at vinde konkurrencen om tildeling af 400 aktier. Det er helt fantastisk. Tak for det. Har aldrig vundet så stort et beløb før og tilmed kunne se frem imod at præmiebeløbet vil stige over de næste par år 😊 Glæder mig til at følge STENOCAREs videre rejse.”

STENOCARE ønsker Jeanni tillykke og velkommen som aktionær.

Om STENOCARE

STENOCARE var den første virksomhed på det danske marked, der fik tilladelse fra den danske Lægemiddelstyrelse til både at dyrke og producere medicinsk cannabis samt til at importere godkendte medicinske produkter med indhold af cannabisolie til videresalg. STENOCARE har indgået distributionsaftale med Nomeco A/S og Tjellesen Max Jenne A/S, som er de to førende grossister i Danmark, hvorigennem virksomheden har sikret en distribution til samtlige apoteker og hospitaler i Danmark.

I september 2018 indledte STENOCARE salg af medicinsk cannabisolie, som virksomheden importerer fra sin strategiske partner CannTrust Inc. (”CannTrust”) i Canada. STENOCARE er dermed den første leverandør til at levere medicinsk cannabisolie i løbet af det fireårige forsøgsprogram til patienter på det danske marked.

Virksomheden planlægger også at udvikle et produktionsanlæg til dyrkning og produktion af medicinsk cannabis i virksomhedens nuværende faciliteter i Jylland. STENOCARE planlægger at påbegynde salget af egenproducerede produkter, så snart produkterne er godkendt af den danske Lægemiddelstyrelse til optagelse på medicinlisten. Virksomhedens produktsortiment vil derfor fremover blive suppleret med egenproduceret medicinsk cannabis, hvilket vil nedbringe omkostningerne per produkt, og muliggøre yderligere etablering på de legaliserede markeder i Europa.

 

Thomas Skovlund Schnegelsberg, CEO STENOCARE

STENOCAREs vision

At levere medicinsk cannabis der giver patienter bedre livskvalitet

Markedspotentiale

I dag er Canada med cirka 36 millioner indbyggere førende på markedet inden for medicinsk cannabis, og har i perioden 2014-2018 oplevet en stigning i markedsstørrelse fra 50 millioner DKK til 6 milliarder DKK. Med et samlet befolkningstal på cirka 741 millioner mennesker i Europa, hvor 251 mill allerede har adgang til legaliseret medicinsk cannabis, befinder den danske og europæiske industri for medicinsk cannabis sig i starten af en høj potentiel vækst, som kan sammenlignes med eksempelvis den i Canada.

STENOCARE påbegyndte, som den første i forsøgsordningen, salget på det danske marked i september 2018, og i efterår/vinter 2018 planlægger virksomheden at forsyne den initiale patientgruppe i Danmark på cirka 50.000 mennesker med medicinsk cannabis, hvilket svarer til, at STENOCARE forventer at levere cirka 2.000 behandlinger.  Virksomhedens målsætning er at opnå en betydelig markedsandel på det danske marked i løbet af 2018 og 2019, da STENOCARE i øjeblikket er den eneste leverandør af medicinsk cannabisolie i til ordinering af alle læger under Forsøgsordningen.

Ledelsen vurderer, at de primære patientgrupper i Danmark har en forventet markedsstørrelse på cirka 1 milliarder DKK i 2021. STENOCARE planlægger endvidere at påbegynde dyrkning af egen medicinsk cannabis i starten af 2019. Derefter planlægger STENOCARE at undersøge mulighederne på det Europæiske marked for deres egne produkter. I dag har 11 europæiske markeder valgt at legalisere medicinsk cannabis, og markedet forventes at stige til cirka 30 milliarder DKK i 2021.

Investor

Direktion & Bestyrelse

Thomas Skovlund Schnegelsberg, CEOThomas Skovlund Schnegelsberg er medstifter af STENOCARE, født 1965, har stor erfaring inden ledelse, strategi, forretningsudvikling og brand marketing.

Schnegelsberg har arbejdet for Microsoft i Danmark, Norden, UK og EMEA, hvor han har haft senior lederpositioner igennem 20 år. Dertil har Schnegelsberg været medlem af bestyrelsen for Lauritz.com i 11år.

 

Søren Kjær, COO


 
 
 


Søren Kjær er medstifter af STENOCARE, født 1964, har omfattende erfaring med projektledelse, innovationsprocesser og bioteknologiske metoder fra gartnerierhvervet.

Tidligere erfaring omfatter 20 års rådgivende konsulentvirksomhed ved DEVCON samt udstationering i Ghana.

 

Peter Bugge Johansen, CFO


Peter Bugge Johansen, født i 1962 er uddannet Statsautoriseret Revisor. Johansen har i 20 år arbejdet hos Interdan Holding A/S de seneste 6 år som CEO og før det som CFO.

Johansen har indgående kompetencer inden for finansielle og strategiske områder som finansiering, intern og ekstern rapportering, change management, koncernstrukturer, selskabs governance, kapitalforvaltning samt køb og salg af virksomheder.

Tidligere erfaring inkluderer 3 år som Tax Manager hos A.P. Møller Mærsk og 14 år som revisor hos Deloitte i Danmark og Italien. Johansen sidder i bestyrelsen for 2 danske virksomheder.

Marianne Wier, Formand


Marianne Wier, født 1963, har været medlem af bestyrelsen og formand, siden september 2018. Wier er uddannet jurist fra Københavns Universitet. Wier har en baggrund som advokat, og igennem sine opgaver fået stor erfaring med ledelse og strategiarbejde i både private og noterede selskaber.

Wier har ledet Topdanmark’s digitale transformation og innovation. Wier har være COO og koncerndirektør i Topdanmark, direktør og advokat i Johan Schlütter Advokatfirma, Public Affairs Manager i Danske Bank og direktør for Politik & Strategi hos Microsoft.

Rolf Steno, CCO og BestyrelsesmedlemRolf Steno, født 1965, er serie-iværksætter med stor erfaringen inden innovation, strategi og global salg og marketing.

Steno har været CEO for LFP Scandinavia i 14 år og for Techsage/Spinjet i 16 år med salg i mere end 130 lande, hvor Steno var opfinderen og en af patentejerne af IP til Spinjet. Steno har haft opgaver inden for senior ledelse, global support og service – samt forretningsudvikling.

 

Søren Melsing Frederiksen, BestyrelsesmedlemSøren Melsing Frederiksen, født 1976, har været medlem af bestyrelsen siden september 2018. Fredereiksen har en baggrund som Master of Industrial Drug Development (MIND) fra Københavns Universitet.

Frederiksen har 11 års erfaring fra farma industrien, hvor han har haft opgaver indenfor forskning og udvikling, projektledelse, salgsledelse, markedsføring og produktlancering hos LEO Pharma og Aspen Pharma. Frederiksen arbejder hos Aspen Pharma som Nordisk ansvarlig for Commercial Operation.

 

Jeppe Bo Petersen, BestyrelsesmedlemJeppe Bo Petersen, født 1966, har været medlem af bestyrelsen siden september 2018. Petersen er CEO for Olivia Danmark A/S, som er en af de ledende indenfor sundhedsfaglig støtte til danske borgere i deres hjem.

Petersen har stor erfaring indenfor finansielle forhold, strategiskarbejde, ledelse, risikostyring og compliance.

Petersen har tidligere fungeret som CFO for Olivia Danmark, CFO for Valad Europe A/S og Nordicom A/S – og har samlet 30 års erfaring indenfor økonomistyring.

Investor

Kalender for frigivelse af finansielle informationer:

Indeværende finansår:
19/10-2017 - 31/12-2018

Oktober 2017 – September 2018 (4. kvartal):  
21/11-2018

Årsafslutningsrapport 2017-2018:                     
21/02-2019

Årsrapport 2017-2018:                                         
30/04-2019

Januar 2019 – Marts 2019 (1. kvartal):              
07/05-2019

Januar 2019 – Juni 2019 (2. kvartal):                
20/08-2019

Januar 2019 -September 2019 (3. kvartal):     
06/11-2019

Årsafslutningsrapport 2019:                    
26/02-2020

Selskabets revisor

Beierholm Statsautoriseret Revisionpartnerselskab (medlem af RSM International)

kontakt: Jan Robert Molin, Partner, Statsautoriseret revisor
Knud Højgaards Vej 9, 2860 Søborg, Danmark, telefon +45 39 16 76 00

Investor

Nyheder

 

Oktober 2018 – Pressemeddelelse: I dag (26.10.2018) er første handelsdag af STENOCARE A/S aktier.


Første handelsdag af STENOCARE A/S aktier på Spotlight Stock Marked. Aktien handles under handelsbetegnelsen STENO

(204 Kb)
Pressemeddelelse – Engelsk
(204 Kb)
Pressemeddelelse – Svensk

 

Oktober 2018 – Pressemeddelelse:

STENOCARE A/S tegningen er markant overtegnet. STENOCARE har modtaget tegninger for total ca. DKK 402 millioner fra samlet 11.812 investorer.

(221 Kb)
Pressemeddelelse – Engelsk
(222 Kb)
Pressemeddelelse – Svensk

 

September 2018 – Pressemeddelelse: Tegningsperioden starter i dag (24.09.2018)


I dag begynder tegningsperioden inden noteringen på Spotlight Stock Market, og er åben frem til den 9. oktober 2018.

(881 Kb)
Pressemeddelelse – Engelsk
(872 Kb)
Pressemeddelelse – Svensk


September 2018 - Pressemeddelelse:  Den første IPO for medicinsk cannabis i Europa er godkendt til notering på Spotlight Stock Market (PDF dokument)


STENOCARE A/S kan i dag, den 21. september 2018, meddele at selskabet er godkendt til at blive noteret på Spotlight Stock Market i Stockholm. Fortegningen begynder den 24. september, og ender den 9. oktober. Formålet med noteringen er, at skaffe kapital til selskabets vækststrategi der bla indeholder planer om etablering af eget produktionsanlæg.

(251 Kb)
Pressemeddelelse – Engelsk
(264 Kb)
Pressemeddelelse – Svensk


September 2018 – Pressemeddelelse: CannTrust historiske første levering af medicinsk cannabis…..

CannTrust Inc, en af Canada’s ledende og mest anerkendte producenter af medicinsk cannabis, annoncerer i dag at de har leveret de første olie-produkter til STENOCARE. Med denne leverance er CannTrust og STENOCARE med til at ændre udbuddet af medicinske præparater i Danmark, idet de er de første og eneste olier der er tilgængelige på den danske Medicinliste.

Læs hele den engelske pressemeddelelse KLIK HER

 

Juli 2018 – Pressemeddelelse: De første medicinsk cannabis oileprodukter er på vej

STENOCARE er de første i den danske Forsøgsordning til at få produkter godkendt til den danske Medicinliste, som er underlagt Lægemiddelstyrelsen.

Læs hele den danske pressemeddelelse KLIK HER

 

Juni 2018 – Artikel om STENOCARE’s medicinsk cannabis produkter til danske patienter

Joint venture starter cannabis-eventyr i Østjylland: "Vi har opereret under radaren for at blive de første i Danmark”. Nu er det lykkes det danske selskab STENOCARE A/S at få Lægemiddelstyrelsens blå stempel til en større import af cannabis-olie med henblik på salg i de danske apoteker.

Læs hele den danske pressemeddelelse KLIK HER

 

Marts 2018 – Pressemeddelelse: CannTrust og STENOCARE partnerskab. CannTrust ekspanderer internationalt via en joint venture.

CannTrust vil indledningsvis levere færdige produkter til STENOCARE, men det er planen af etablere en komplet dyrknings- og produktionsfacilitet i Danmark. CannTrust er medejer af STENOCARE, og som en del af partnerskabet leveres viden og tekniskekspertise.

Læs hele den engelske pressemeddelelse KLIK HER

 

December 2017 – Pressemeddelels: STENOCARE får Lægemiddelstyrelsens tilladelse til at dyrke og producere medicinsk cannabis

Den 1. januar 2018 bliver det legalt af producere medicinsk cannabis i Danmark. STENOCARE er blandt de første til at få Lægemiddelstyrelsens tilladelse til at dyrke og producere i Danmark.

Læs hele den danske pressemeddelelse KLIK HER

Kontakt