Medicinsk cannabis

STENOCARE A/S er et dansk selskab, som importerer og sælger medicinsk cannabis produkter via apoteker og hospitaler.

Vigtig information om udskift af produktleverandør

STENOCARE har valgt at stoppe med import og distribution af vores tre Medicinsk cannabis olie-produkter ”STENOCARE DROPS”. Årsagen er, at leverandøren af produkterne har en igangværende sag med de Canadiske myndigheder, fordi de har anvendt dyrkningsrum til cannabisplanterne, som ikke havde fået endelig godkendelse til at blive anvendt.

STENOCARE har fundet en ny leverandør af Medicinsk cannabis olie-produkter, som vi arbejder på at få godkendt til den danske forsøgsordning med medicinsk cannabis. Vi kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse en dato for at disse produkter bliver klar til import og distribution i Danmark.

 

 

Medicinsk cannabis lovliggjort i 2018

Medicinsk cannabis på recept fra en læge, og som udleveres fra et dansk apotek er blevet lovliggjort med ”Forsøgsordningen” i Danmark per 01.01.2018.

De danske regler for medicinsk cannabis er blandt de mest krævende og restriktive i verden. Formålet er at opnå den bedste patientsikkerhed med produkterne via dokumenteret ensartethed og kvalitet i produktionen, med kontrol fra Lægemiddelstyrelsens inspektører.

 

 

Hvordan anvendes STENOCAREs olieprodukter?

Lovlige medicinsk cannabisprodukter

På Lægemiddelstyrelsens hjemmeside kan man se en oversigt over lovlige produkter med medicinsk cannabis, der er omfattet af forsøgsordningen, og som derfor lovligt er til rådighed for lægers ordination og apotekets udlevering i Danmark. Produkter der købes på internettet eller købes uden recept i udlandet er ikke lovlige i Danmark, og er derfor ikke underlagt kontrol og godkendelse af Lægemiddelstyrelsen.

KLIK HER for at se oversigten