Om Stenocare

Dyrkning og produktion af medicinsk cannabis

Thomas Skovlund Schnegelsberg, adm. dir. STENOCARE
“Gennem pharma-tilgang til produktion af medicinsk cannabis, er det STENOCAREs formål, at hjælpe patienter med at få flere bedre dage” Thomas Skovlund Schnegelsberg, adm. dir. STENOCARE

STENOCARE er et dansk selskab, der dyrker, producerer, importerer og sælger receptpligtig medicinsk cannabis.

Selskabet blev stiftet i 2017 med det formål at levere medicinsk cannabis til patienter. Virksomheden har modtaget Lægemiddelstyrelsens tilladelser til at dyrke og producere medicinsk cannabis, og til at importere og distribuere medicinsk cannabis til danske patienter.

Hygiejne omkring planterne er vigtigt for at sikre optimal kvalitet. Foto af STENOCAREs ledelse

STENOCARE dyrker og producerer medicinsk cannabis i højteknologiske indendørs klimarum, hvor det er muligt at styre alle de forhold, der påvirker planternes styrke, kvalitet og ensartethed. Rummene er isolerede således at sollys, udendørs luft og skadelige levende organismer ikke kan påvirke dyrkningen.

STENOCARE har indgået samarbejde med to ledende producenter af medicinsk cannabis med det formål at importere deres færdige produkter til Danmark.  STENOCARE ønsker at indgå samarbejde med flere leverandører for, at opnå bedre forsyningssikkerhed og tilbyde patienter flere typer produkter til deres behandling med medicinsk cannabis.

STENOCARE vision

STENOCAREs vision er at forbedre livskvaliteten for patienter der behandles med medicinsk cannabis

STENOCARE mission

STENOCAREs mission er at blive et ledende Europæisk ”brand” indenfor receptpligtig premium kvalitet medicinsk cannabis, som er fremstillet efter farmaceutiske principper om God Fremstillings Praksis (GMP).

STENOCARE har sit hovedkvarter i Danmark med to forskellige adresser. Hovedadressen er i Jylland, hvor dyrkning og produktionsaktiviteter foregår.

STENOCARE Lokation: Jylland
STENOCARE Lokation: Sjælland